Архіви категорії: Новини

Відбулося засідання Наглядової ради ФКЕУ НАСОА

Відбулося засідання Наглядової ради ФКЕУ НАСОА

Відбулося засідання Наглядової ради ФКЕУ НАСОА, до складу якої увійшли провідні науковці та практики: проректор з науково-педагогічної та фінансово-економічної роботи НАСОА, доктор економічних наук, професор Шульга С.В. (голова), завідувач кафедри юриспруденції Міжнародного гуманітарного університету, доктор юридичних наук, професор Соцький А. М. (заступник голови), професор кафедри трудового права та права соціального забезпечення КНУ імені Тараса Шевченка, доктор юридичних наук, професор Щербина В.І., директор аудиторської фірми Рось-аудит(м. Біла Церква) Гук Т.В., директор ДПТНЗ «Білоцерківський професійний ліцей» Шпак С.М. На засіданні розглянули ряд важливих питань спрямованих на розв’язання перспективних завдань розвитку Коледжу.

Урочистий випускний у Фаховому коледжі економіки та управління НАСОА!

Урочистий випускний у Фаховому коледжі економіки та управління НАСОА!

Сьогодні ми стали свідками урочистої події, яка стала новою віхою в житті наших дорогих випускників – вручення дипломів! Цей день запам'ятається всім надовго, адже ми зібралися разом, щоб відзначити досягнення наших студентів, які старанно працювали протягом всього навчання. Церемонію прикрасила присутність почесних гостей: Народного депутата України Бабенка Миколи Вікторовича,який привітав випускників з їхніми досягненнями та побажав успіхів у подальшому житті. Шульга Світлана Володимирівна,проректор з науково-педагогічної та фінансово-економічної роботи НАСОА, доктор економічних наук, професор, голова Наглядової ради Коледжу відзначила важливість освіти та побажала випускникам вдалого старту кар'єри. Заступник голови наглядової ради коледжу, завідувач кафедри юриспруденції Міжнародного гуманітарного університету, доктор юридичних наук, професор Соцький Артур Михайлович привітав випускників та наголосив на значенні […]

Розпочалася ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2024 року

Розпочалася ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2024 року

ДО УВАГИ АБІТУРІЄНТІВ! Розпочалася ВСТУПНА КАМПАНІЯ 2024 року у Фаховому коледжі економіки та управління НАСОА»! З 1 липня стартував прийом заяв на навчання за освітньо-професійним ступенем фаховий молодший бакалавр (на базі БСО -9 класів). Також з 1 липня розпочалась реєстрація електронних кабінетів для вступників на базі 11 класів на освітньо- професійний ступінь фахового молодшого бакалавра та освітній ступінь бакалавра. У коледжі працює Консультаційний центр, де абітурієнти можуть отримати усю необхідну інформацію та допомогу. Детальніше про вступ та наші спеціальності https://cem.nasoa.edu.ua/abiturientam/ #вступ2024 #програмування #навчання #студенти

День конституції України

День конституції України

Ознака сильної, незалежної та могутньої держави – це її основний закон, який неухильно дотримується народом. 28 червня 2024 року минає 28 років відколи наша держава отримала свій основний документ – Конституцію України, а разом із ним і шлях до розвитку та процвітання. Нехай демократичні засади, які регламентовано цим важливим документом, стануть опорою та підтримкою для українців, розвитку нашої держави та запровадженні європейських цінностей, а дух патріотизму і мужності української нації допоможе у боротьбі з ворогом та зміцнить нашу Україну!

Випускний іспит 2024

Випускний іспит 2024

25 червня свій випускний іспит складали студенти Фахового коледжу економіки та управління НАСОА за результатами якого здобувають освітньо-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр. Студенти показали високу підготовку й належний рівень знань, продемонстрували розуміння практичного змісту та специфіки, необхідної для роботи в якості фахівця в галузі економіки. Щирі вітання майбутнім фахівцям своєї справи і віра, що маленькі перемоги на освітньому фронті сьогодні - складова перемоги всієї України!

Вітаємо з Днем вишиванки!

Вітаємо з Днем вишиванки!

Фаховий коледж економіки та управління НАСОА вітає всіх з Днем вишиванки! Вишиванка — це символ зв'язку поколінь, місцевих традицій та наш оберіг. Нехай кожен стібок нагадує про багату історію нашого народу! Бажаємо всім нам миру, достатку та благополуччя. Нехай це свято надихає нас на перемогу. Все буде Україна! 🇺🇦

Участь у програмі міжнародної академічної мобільності Еразмус+

Участь у програмі міжнародної академічної мобільності Еразмус+

З 12 по 17 травня 2024 року доцент кафедри філософії, права та соціально-гуманітарних дисциплін Національної академії статистики, обліку та аудиту, к.ю.н., Юлія Богдан та заступник директора Фахового коледжу економіки та управління НАСОА Марина Найко взяли участь у програмі міжнародної академічної мобільності Еразмус+ на базі університету WSB Merito у Познані. Під час програми було проведено зустрічі із керівництвом та науковцями університету, представниками офісу Еразмус+. На зустрічах обговорювалися питання освітньої, наукової діяльності та напрями подальшої співпраці. Проєкти Еразмус Плюс – це завжди унікальний досвід, дух інноваційності та надзвичайна атмосфера доброзичливості та взаємопідтримки.

Студенти відвідали будівлю Верховної Ради України

Студенти відвідали будівлю Верховної Ради України

Студенти Фахового коледжу економіки та управління НАСОА за сприяння Національної академії статистики обліку та аудиту 30 травня відвідали будівлю Верховної Ради України. Під час екскурсії студенти мали змогу помилуватися архітектурою головного будинку Верховної Ради та його приміщень, ознайомитися з історією становлення та розвитку українського парламентаризму, його сьогоденням, а також організацією роботи законодавчого органу.Годі й казати, що екскурсія до Верховної Ради України залишила у студентів спогади не тільки на численних фотокартках, а й у серцях. Можливо, через кільканадцять років сьогоднішні студенти, а тоді вже досвідчені економісти, програмісти, маркетологи, фінансисти, фахівці своєї справи будуть з гордістю розповідати про відвідини Парламенту – єдиного законодавчого органу України – держави, яку знають і поважають у […]

Вітаємо Олександра Григоровича Осауленка із обранням академіком НАН України

Вітаємо Олександра Григоровича Осауленка із обранням академіком НАН України

25 квітня голова Наглядової ради Фахового коледжу економіки та управління НАСОА, д.е.н., професор  Шульга С.В. та адміністрація Фахового коледжу економіки та управління НАСОА привітали ректора Національної академії статистики, обліку та аудиту Олександра Григоровича Осауленка із обранням Дійсним членом (Академіком) Національної академії наук України по відділенню економіки за спеціальністю ''Статистика''. Бажаємо Олександру Григоровичу плідної праці, натхнення на подальші наукові успіхи.

Міжнародних день пам’яті про Чорнобильську катастрофу

Міжнародних день пам’яті про Чорнобильську катастрофу

38-ма річниця аварії на ЧАЕС: студенти Фахового коледжу економіки та управління НАСОА вшанували подвиг ліквідаторів. 26 квітня - Міжнародних день пам'яті про Чорнобильську катастрофу, найстрашнішу техногенну аварію, яка сталася 38 років тому. Площа радіоактивного зараження склала близько 207,5 тисячі квадратних кілометрів. Згадуючи цю темну сторінку історії ми не повинні забувати героїзму пожежників, військовослужбовців, будівельників, представників усіх професій, котрі брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Їхній подвиг назавжди записаний у літопис людської мужності й навічно залишиться в пам'яті українського народу. Вічна пам'ять полеглим Героям- ліквідаторам і всім жертвам Чорнобильської катастрофи.