Поїздка до Канева на знамениту гору Кобзаря

Поїздка до Канева на знамениту гору Кобзаря

До 210 річниці з дня народження Тараса Шевченка, студенти та викладачі Фахового коледжу економіки та управління НАСОА разом із Фаховим коледжем бізнесу та аналітики НАСОА здійснили поїздку до Канева на знамениту гору Кобзаря, щоб згадати Генія української культури.

Ця пізнавальна екскурсійна програма познайомила студентів з життям і творчістю одного з легендарних українських поетів – символом України – Т.Г.Шевченко. Тарас Григорович написав: «Як умру, то поховайте мене на могилі, серед степу широкого, на Вкраїні милій, щоб лани широкополі, І Дніпро, і кручі було видно, було чути, як реве ревучий…». Його друзі знайшли таке місце - Чернеча гора в Каневі, виконавши бажання поета і тілом і духом залишатися з Батьківщиною.

Подорож до Канева  дала можливість студентам  вклонитись славетному Кобзарю, і, можливо, віднайти шляхи до розуміння та пізнання самих себе у світі; насолодитись надзвичайними краєвидами Дніпра та канівських висот. Студенти піднялися на Тарасову гору, відвідали музей Тараса Шевченка і Тарасову світлицю, побачити дивовижну панораму на могутній Дніпро.

#студентиекскурсія

#студентиФКЕУНАСОА