Онлайн стажування т.в.о. директора Фахового коледжу економіки та управління НАСОА

Онлайн стажування т.в.о. директора Фахового коледжу економіки та управління НАСОА

В умовах сьогодення, онлайн стажування надає нові теоретичні знання, дозволяє опанувати новітні унікальні методики, сприяє обміну корисною інформацією із зарубіжними колегами та отриманні нових наукових зв’язків.

Отримати цінні знання від відомих лекторів з країн Європейського Союзу та поділитися власним науково-педагогічним досвідом – основна ціль стажування, в якому прийняв участь заступник першого проректора Національної академії статистики, обліку та аудиту,  т.в.о. директора Фахового коледжу економіки та управління НАСОА, доктор юридичних наук, професор Корнієнко П.С. на базі Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie (Польша).

Актуальними, змістовними та сучасними, були зокрема, наступні теми стажування: «Академічне онлайн навчання під час пандемії. Передові практики», «Освіта і дослідження в перехідному періоді. Нові та інноваційні методи навчання»,  «Мобільність студентів та викладацького складу в Європейському Союзі», «Оксфордські дебати», «Польська наукова система в перехідному періоді: оцінювання результатів досліджень в польських ЗВО та науково-дослідних інститутах»,  «Тюторинг», «ІТ- технології на заняттях зі студентами», «Гейміфікація» та ін.

Аналіз провідних педагогічних методик, що використовуються в Європейському Союзі і  які були розглянуті та обговорені в процесі онлайн стажування, дозволить  розробити конкретні рішення для впровадження нових практик у науково-педагогічній діяльності.