«New law and order of (post) COVID-19 world: socio-economic impacts, tourism and education»

«New law and order of (post) COVID-19 world: socio-economic impacts, tourism and education»

Фаховий коледж економіки та управління Національної академії статистики, обліку та аудиту  є одним із провідних закладів економічної освіти Київської області та України, а викладачі коледжу знаючі, ерудовані педагоги, які окрім викладацької діяльності плідно займаються науковою роботою, вдосконалюють свою педагогічну майстерність та підвищують свій професійний рівень. З 17 по 23 вересня   старший викладач  циклової комісії фінансів, обліку та оподаткування  ФКЕУ НАСОА Мацюк Наталія Миколаївна  прийняла   участь у  міжнародній науково-практичної конференції у м. Рієка (Хорватія).

Міжнародна науково-практична конференція та міжнародне стажування «New law and order of (post) COVID-19 world: socio-economic impacts, tourism and education» (SEITE2022) відбулася на базі Державного університету м. Рієка (Хорватія). Захід проводився під егідою Університетського коледжу ПАР (Хорватія), Університету імені Юрая Добріла (Пула, Хорватія), факультету менеджменту туризму та гостинності Університету Рієки (Хорватія), Товариства «E-science Space» (Республіка Польща), Міжнародної освітньої корпорації (Казахстан) та інших міжнародних партнерів.

Захід став майданчиком для обговорення проблем і викликів, що постали у результаті поширення епідемії COVID-19 перед людством загалом і перед освітою зокрема. Оскільки після пандемії світ навряд чи повернеться до того стану, який був раніше, традиційна осіння зустріч SEITE2022 мала на меті зібрати разом науковців і представників бізнесу, зацікавлених у теоретичних розробках та практичному застосуванні наукових доробків. У світовій економіці вже спостерігаються численні тенденції, які прискорюються внаслідок впливу пандемії. Особливо це стосується цифрової економіки із зростанням діджиталізації, зокрема віддалена робота та навчання, телемедицина, послуги доставки та інше. Важливими та складними є питання реалізації цих змін в усіх сферах життя, тому учасники заходу вирішили зібратися разом, щоб поділитися своїм досвідом, навичками, вдосконалити чи розвинути їх.

Захід об’єднав науковців із Хорватії, Польщі, України, Болгарії, Казахстану, Словенії, Великобританії, США.

Під час конференції з доповідями виступили освітяни та науковці з Києва, Одеси, Чернівців, Білої Церкви, Сум, Полтави, Львова та інших міст.

У межах програми конференції розглядалися теми, пов’язані з управлінням у освіті, бізнесі, спорті, туризмі та інших галузях, та були проведені  тренінги з профайлінгу та ораторського мистецтва.