Вітаємо першокурсників 2023!

Вітаємо першокурсників 2023!

Цьогоріч Фаховий коледж економіки та управління Національної академії статистики обліку та аудиту гостинно відчинив двері для першокурсників.

‍Юнаки й дівчата обрали Фаховий коледж економіки та управління Національної академії статистики, обліку та аудиту, аби здобути гідну та якісну фахову передвищу та вищу освіту. З нагоди початку нового навчального року на урочистості до студентів 1-го курсу завітали почесні гості: проректор з навчально - виховної та фінансово-економічної роботи Національної академії статистики, обліку та аудиту, доктор економічних наук, професор Шульга Світлана Володимирівна, яка від імені ректора Національна академія статистики, обліку та аудиту, доктора наук з державного управління, професора, члена-кореспондента НАН України, заслуженого економіста України Олександра Григоровича Осауленка привітала молодь і побажала, щоб новий навчальний рік був успішним та пізнавальним, а студенти Коледжу в майбутньому стали конкурентоспроможними фахівцями, затребуваними спеціалістами та свідомими патріотами Держави!

Із вітальним словом та найщирішими побажаннями здобути потужні знання, знайти свою дорогу у житті та реалізувати свої плани, до студентів звернувся депутат Верховної Ради України, громадсько- політичний діяч, адвокат Микола Вікторович Бабенко.

По завершенню урочистостей всі присутні прийняли участь у відкритті нової комп'ютерної аудиторії, у якій здійснюватиметься підготовка студентів за спеціальністю «Інженерія програмного забезпечення». Аудиторія обладнана новими комп’ютерами та потужними комунікаційними засобами, що відповідають усім вимогам сучасного навчального процесу.

Бажаємо нашим студентам впевнено крокувати до своєї мети, наснаги та енергії, успіхів, натхнення та вагомих здобутків у навчанні задля розвитку та слави Української Держави!