Вітання нашим випускникам!

Вітання нашим випускникам!

Сьогодні амбітні, креативні та цілеспрямовані випускники зібралися у стінах Фахового коледжу економіки та управління НАСОА з нагоди вручення дипломів.

Участь у заході взяли керівництво коледжу, педагогічні працівники, почесні гості, стейкхолдери, випускники та їх батьки.

У своїй вітальній промові директор коледжу доктор юридичних наук, професор Корнієнко П.С. зауважив, що цьогорічним випускникам випало опановувати технології дистанційного навчання в умовах пандемії, навчатися під звуки сирен повітряної тривоги в умовах війни. Але разом з тим ми вистояли. Всі випускники успішно склали Національний мультипредметний тест, що свідчить про високу якість освіти та рівень знань наших випускників навіть в умовах війни.

З вітальним словом до випускників звернулася запрошений гість, депутат Білоцерківської міської ради, член постійної комісії з питань житлової політики, комунального господарства, природокористування, охорони довкілля та енергозбереження, водного та лісового господарства Місевра Юлія Анатоліївна, яка у своєму виступі наголосила, що диплом відкриває двері до нових викликів, а разом з ними приходять нові можливості та ідеї. Головним завданням випускників - знайти своє покликання і вперто долати труднощі на шляху до своєї мети.

Вітання нашим випускникам!

Бажаємо натхнення та наполегливості для досягнення своїх цілей!

Пишаємося вами!