Відкрита лекція інспектора ювенальної превенції, старшого лейтенанта поліції Шишуліної Олександри Вікторівни

Відкрита лекція інспектора ювенальної превенції, старшого лейтенанта поліції Шишуліної Олександри Вікторівни

Адміністрація та викладачі Фахового коледжу економіки та управління Національної академії статистики, обліку та аудиту приділяють значну увагу виховній роботі серед здобувачів освіти, адже вона є невід’ємною складовою освітнього процесу. Так, у листопаді 2022 року для проведення відкритої лекції було запрошено представника сектору ювенальної превенції Білоцерківського РУП, інспектора ювенальної превенції, старшого лейтенанта поліції – Шишуліну Олександру Вікторівну.

Олександра Вікторівна вже неодноразово проводила відкриті лекції у коледжі на різні теми, а саме: "Політика та процедури вирішення конфліктних ситуацій (булінг) у закладах вищої освіти", ''Адміністративна відповідальність неповнолітніх'', "Домашнє насильство", «Кримінальна відповідальність неповнолітніх» та багато інших. Адже, профілактична робота дає можливість сформувати в молоді уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження ,знати свої права та обов'язки.

В рамках співпраці т.в.о. директора ФКЕУ НАСОА, доктор юридичних наук, професор Корнієнко Петро Сергійович вручив Олександрі Вікторівні подяку за проведену виховну та роз'яснювальну роботу зі студентами коледжу.